Antislip vloer

Antislip Vloer

Een antislip vloer voorkomt ongelukken. Een werkvloer dient veilig te zijn voor de medewerkers, maar ook een vloer waar bezoekers of klanten overheen lopen moet natuurlijk niet voor ongelukken zorgen. Een antislip vloer kan ongelukken voorkomen. Global Floors biedt daarbij de keuze uit meerdere gradaties, zodat de antislipgradatie volledig afgestemd kan worden op het gebruik van de ruimte. Bij vocht op de vloer dat om allerlei redenen er terecht kan komen, kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. Wie even niet oplet, kan zo uitglijden op een gladde vloer. Aangezien voorkomen in dit geval ook beter is dan genezen, kunt u bij Global Floors op de beste antislipvloer rekenen die bovendien altijd aan de volgende kenmerken voldoet:

  • Stroef
  • Veilig
  • Stofvrij
  • Naadloos
  • Slijtvast
  • Vloeistofdicht
  • Onderhoudsgemak
  • In vele kleuren beschikbaar

Antislip vloer voor uiteenlopende toepassingen

Een antislip vloer is voor veel verschillende situaties aan te raden. Bijvoorbeeld in ruimtes waar met vloeistoffen gewerkt wordt of geknoeid kan worden. U kunt daarbij denken aan een werkplaats of aan een garage. Ook in winkels waar bezoekers in en uit lopen, kan een antislip vloer uitkomst bieden en ongelukken voorkomen. Als het regent, kan het water namelijk gemakkelijk mee naar binnen worden genomen door de natte schoenen. Of wat de denken van een parkeergarage, waar bezoekers ook veilig zonder slippartijen naar de auto en naar de uitgang moeten kunnen lopen. Zo zijn er nog veel meer toepassingen. Antislipvloeren zijn bijvoorbeeld ook bij uitstek geschikt in keuken in de horeca en in zorginstellen.

Verder biedt een antislipvloer uitkomst in supermarkten, sanitaire ruimtes in woningen, op galerijen en in hotels.

Prijzen

De prijzen van een antislip vloer komen tot stand aan de hand van een aantal factoren die kostenbepalend zijn. Dan gaat het bijvoorbeeld om de materiaalkeuze, maar ook om de oppervlakte van de ondergrond waarover de antislipcoating aangebracht wordt.

Oppervlakte

Het is in principe heel voordelig om een groot oppervlak van een antislipcoating te voorzien. De antislip vloer wordt namelijk gelegd op een vloer die uit een bepaald aantal m2 bestaat. Als er dan sprake is van een toenemend aantal m2 dan geldt dat er ook een toenemende korting wordt toegepast door Global Floors.

Materiaalkeuze

De materiaalkeuze is eveneens een factor om rekening mee te houden bij een antislip vloer. Er zijn namelijk meerdere mogelijkheden beschikbaar en aan de hand van de toepassing van het materiaal wordt de prijs mede bepaald.

Antislip vloer in één laag aangebracht

De antislip vloer van Global Floors wordt in een enkele laag aangebracht over de bestaande vloer. Het is voor het aanbrengen belangrijk dat er voorbereidingsmaatregelen worden getroffen. De ondergrond moet namelijk heel goed schoongemaakt worden en bovendien eerst drogen voordat de antislip vloer aangebracht kan worden. De antislipcoating heeft maar twaalf uur nodig om te drogen, zodat uw vloer heel snel weer kan worden belast. Er is zelfs nog een sneller belastbare vloer beschikbaar bij Global Floors. De MMA vloer kan namelijk antislip worden uitgevoerd en na slechts twee uur kunt u er alweer overheen lopen en de vloer in gebruik nemen.

Naadloze vloer in antislipuitvoering

Naast dat u bij ons voor een antislip vloer kunt kiezen als veilige afwerking van uw bestaande vloer, kunt u ook voor een nieuwe naadloze vloer kiezen die antislip wordt uitgevoerd. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan een epoxy gietvloer die antislip wordt afgewerkt. Daarbij bieden wij bovendien de keuze uit meerdere antislipgradaties. U kunt vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.

Werkzaam in heel Europa

Global Floors werkt in heel Europa en is ervaren in het aanbrengen van antislip vloeren.

Offerte aanvraag?

U kunt altijd vrijblijvend een aanvraag voor een offerte indienen om door Global Floors een antislip vloer te laten realiseren. Er is hiervoor online een aanvraagformulier beschikbaar. U kunt ons ook bellen voor meer informatie op +31 6 360 44 527 bellen om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom.