Gietvloer voor woningen

Een gietvloer voor in een woning

Voor de gietvloer in uw woning is de materiaalkeuze erg belangrijk. Elk materiaal heeft weer een andere uitstraling en mate van comfort. Wij zullen op basis van uw wensen een advies uitbrengen met betrekking tot de ideale woningvloer. De opties zijn:

  • Gietvloeren
  • Designbeton
  • Betonlook vloeren
  • Woonbeton

De woningvloeren van Global Floors zijn te verkrijgen in vele kleuren, dus voor elk interieur is er een passende vloer. De vloeren zijn naadloos en vloeistofdicht. Daarom zijn ze ook zeer gemakkelijk in het onderhoud. neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Een schitterende winkelvloer

Wanneer een gietvloer representatief moet zijn en u duizenden klanten per dag ontvangt, dan laat een gietvloer van Global Floors zich van zijn beste kant zien. Wij bieden u een stevige naadloze vloer die bij elke winkel en elk warenhuis en magazijn past. De vloer kan volledig worden aangepast aan uw huisstijl door de kleuren te verwerken. Dient de vloer antislip te worden geleverd of wilt u vloerverwarming in de vloer laten verwerken? Wij realiseren voor u de ideale winkelvloer.

Een gietvloer voor elke keuken

Een ruimte zoals een keuken vraagt om een hygiënische vloer die eenvoudig schoon te maken is. Een naadloze gietvloer biedt daarom de juiste ondersteuning. Onze keukenvloeren zijn stofvrij, krasbestendig en beschikbaar in elke kleur. Zo vindt u altijd een gietvloer die bij uw keuken past. De keukenvloer van Global Floors is zowel geschikt voor thuis als in de professionele keuken van een restaurant of ziekenhuis.

U kunt de gietvloer volledig naar eigen smaak laten samenstellen door onze gietvloerspecialisten. Een bedrijfslogo, tekst integreren of antislip afwerking is voor ons geen enkel probleem. Vraag naar de uitgebreide mogelijkheden door contact met ons op te nemen. Wij adviseren u graag over een gietvloer in uw keuken.

Uitstekende industrievloer

Een gietvloer past door zijn krachtige eigenschappen perfect in een industriële omgeving. De vloercoating kan zo worden opgemaakt dat deze niet vatbaar is voor hitte, chemicaliën en zuren en heeft een lange levensduur. Door het naadloze oppervlak is de vloer eenvoudig te reinigen. Dat de gietvloer vloeistofdicht is, helpt ook mee. Wat belangrijk is in de industriële sector, is dat een vloer zwaar belast kan worden. Ook daar voldoet onze gietvloer aan. Kortom, alles wat u zoekt in een vloer vindt u in een gietvloer van Global Floors.

Praktische kantoorvloer

Gietvloeren worden ook veel toegepast als kantoorvloer. Dit komt omdat een gietvloer veel mogelijkheden biedt m.b.t. uitstraling en sfeer. Een betonlook vloer geeft bijvoorbeeld een industrieel uiterlijk. Het is ook mogelijk om de huisstijl of het bedrijfslogo terug te laten komen in de vloer. Een gietvloer is de praktische keuze als kantoorvloer omdat deze stofvrij, slijtvast en onderhoudsvriendelijk is.

Ons assortiment gietvloeren

Global Floors heeft een uitgebreid assortiment gietvloeren. Hieronder vindt u een selectie:

PU Gietvloer Green Line, de groene vloer

Global Floors vindt het milieu belangrijk, maar begrijpt ook dat milieuvriendelijkheid niet ten koste van woongenot of werkplezier moet gaan. En dus ontwikkelden we in eigen huis ons speciale recept voor de stijlvolle PU Gietvloer Green Line, die comfort en een mooi design combineert met een minimale CO2-uitstoot.

Woonbeton

Een woonbeton vloer is een cementgebonden vloer die in dikkere lagen wordt aangebracht dan een gietvloer. U heeft bij onze woonbeton vloeren met betrekking tot de kleur diverse opties. Grijstinten en natureltinten zijn in vele variaties beschikbaar. Ons woonbeton wordt volledig in kleur gemaakt. Bij volledig gekleurd beton wordt het woonbeton al gekleurd geleverd door de betoncentrale.

Betonlook gietvloeren

Betonlook gietvloeren hebben een heel natuurlijk, stoer uiterlijk: ze zien eruit als betonnen vloeren, maar voelen zeer comfortabel en warm aan en zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Kenmerkend aan betonnen gietvloeren is het gemêleerde uiterlijk dat verkregen wordt door twee kleuren kunsthars met elkaar te mengen. Betonlook gietvloeren zijn uitstekend geschikt voor toepassing in ruimtes waar een industriële, basic maar toch speelse sfeer gewenst is. U kunt daarbij denken aan woningen, maar ook aan showrooms, winkels, musea en zelfs kantoren.

Epoxy Gietvloer HQ

De epoxy gietvloer A300 is een puur industriële vloer en ideaal voor industriehallen, werkplaatsen en magazijnen. Deze vloer is uitermate geschikt als er hoge eisen worden gesteld aan mechanische belastbaarheid, hygiëne, slijtvastheid, chemische belastbaarheid, vloeistofdichtheid en vochtbestendigheid van een vloer.

Prijzen

Bij Global Floors rekenen we geen vaste prijs per m2. De prijs hangt van de volgende factoren af:

Oppervlakte

De hoeveelheid m2 bepaalt de prijs van uw vloer. Hoe groter de ruimte en hoe meer m2 u laat aanleggen, hoe voordeliger het voor u wordt.

Ondergrond

De staat van de ondergrond is bepalend voor de prijs. Indien uw ondergrond in slechte staat verkeert, zullen wij deze eerst moeten repareren. Een gietvloer kan enkel aangelegd worden op een vlakke ondergrond.

Materiaalkeuze

In ons assortiment heeft u de keuze uit gietvloeren van verschillende materialen. Het ene materiaalsoort is duurder dan het andere. De prijs is dus mede afhankelijk van welk materiaalsoort u kiest.

Extra opties

Ook heeft u de mogelijkheid om extra opties bij uw gietvloer te nemen zoals vloerverwarming, extra (kleur)patronen, bedrijfslogo of antislip laag. Deze extra’s leveren wel een meerprijs op.

 

Global Floors is werkzaam in heel Europa

Global Floors levert gietvloeren in heel Europa aan particulieren en bedrijven.

Offerte aanvraag

Voor meer informatie en advies over onze gietvloeren kunt u telefonisch contact met ons opnemen: +31 6 360 44 527. U kunt via deze website ook meteen een vrijblijvende offerte aanvragen.